Meer dan alleen container huren Oss

Snel en goedkoop een container huren kan niet alleen inOss, maar ook in de rest van Noord-Brabant. Wij zijn actief in o.a. onderstaande plaatsen:

Container huren Uden

CONTAINER HUREN IN OSS VOOR IEDERE KLUS

Bij Theo Heijmans Transport & Containerverhuur bieden we containerverhuur voor iedere klus in Oss en omgeving. Wij hebben een breed assortiment containers, voor zowel de afvoer van afval als het opslaan van goederen, in verschillende maten. Om een afvalcontainer te huren in Oss, is het allereerst van belang te weten met welke afvalsoort u te maken heeft. Heeft u snoeiafval, hout, puin, afval van uw dak, grond of bouw- en sloopafval? U bepaalt het met onze afvalwijzer. Vervolgens kunt u eenvoudig online de afvalcontainer huren die bij uw klus past.

Een container in verschillende formaten huren in Oss

Heeft u een klus waar u veel afval overhoudt? Dan kan het huren van een afvalcontainer de uitkomst bieden. Bij containerverhuur Theo Heijmans Transport & Containerverhuur bent u aan het juiste adres om een container te huren in Oss en omgeving. Gevestigd in Rosmalen, kunnen wij u altijd snel en goedkoop van dienst zijn.

Al sinds 1988 is Theo Heijmans hét adres voor containerverhuur in Noord-Brabant voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Een professioneel afvaltransportbedrijf dat u graag verder helpt bij containerverhuur nabij Oss. Hier kunt u niet alleen snel en goedkoop een container huren, maar kunt u ook rekenen op een prima service. Zo staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, en zorgen we altijd voor een snelle wisseling van volle containers.

Klik hier om snel en goedkoop een container te huren in Oss.

Een ruime opslagcontainer huren in Oss

Als u gaat verbouwen en uw inboedel op moet slaan of uw inboedel wilt verhuizen doormiddel van een opslagcontainer is een ruime container van groot belang. De opslagcontainers die wij leveren zijn erg ruim. Met een afmeting van 6 meter lang, 2,5 meter breed en 2,6 meter hoog kunt u beslist al uw gehele inboedel veilig opslaan. Wilt u een opslagcontainer huren en deze vandaag nog geleverd hebben in Oss en omgeving? Dat is geen probleem. Theo Heijmans Transport & Containerverhuur levert met spoed. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

EXTRA SERVICE BIJ HUREN VAN EEN CONTAINER

Heeft u met spoed een afvalcontainer nodig? Vaak kunnen wij nog dezelfde dag een container leveren. U belt ons op het nummer 073-5215249 of u huurt uw container online, wij regelen de rest. Bovendien zorgen wij altijd voor een snelle wisseling van volle containers voor lege. We zijn VCA-gecertificeerd, zijn flexibel en hanteren scherpe tarieven. Heeft u hulp nodig om te bepalen welke container u wilt huren in Oss? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Adres

Vinkenveld 2E
5249 JP Rosmalen
Telefoon: 073-5215249
E-mail: info@theoheijmans.nl
Ga naar contactpagina

Openingstijden

 Maandag  07:00-17:30
 Dinsdag  07:00-17:30
 Woensdag  07:00-17:30
 Donderdag  07:00-17:30
 Vrijdag  07:00-17:30
 Zaterdag  07:00-12:00

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.

BEKIJK DE AFVALWIJZER

 

Meest gekozen containers